Hvad tilbyder vi?

KbhK3test

MediaSpektrum tilbyder en række forskellige løsninger på medie- og kommunikationsopgaver. Vi producerer film, fotos, grafik, tekst og speak – og gør det, så det passer ind i dit budget. Vi kan tilbyde at løse enkeltstående opgaver som f.eks. at producere en reklamefilm fra bunden, eller at foto- og videodokumentere et event. Vi kan også stå for større kampagner, hvor der produceres en række film med deres eget visuelle design.

Se hvem vores tidligere kunder har været her: Kundeoversigt
Eller kast et blik på vores portfolio

 

 


ProfilfilmHvem er i og hvad kan i?  Med en profilfilm kan du henvende dig direkte til dem du gerne vil nå ud til, og på meget kort tid give en spændende og informativ introduktion til din virksomhed og dine værdier. Brug profilfilmen på din hjemmeside, på YouTube, på Facebook, til salgsmøder og på messer.

Reklamefilm – Video er en effektiv måde at udbrede et budskab, og skabe købsinteresse hos en målgruppe. En velkomponeret reklamefilm kan kort og præcist formidle dit produkt, så det fremstår mest attraktivt. MediaSpektrum kan producere din reklamefilm – helt fra den første idé til den sidste revision. 

Explainer videoes og informationsfilm Arbejder du med koncepter, som er kedelige og langsommelige at forklare? Besværlige eller omstændelige processer kan have gavn af en visuel forklaring. Video er en af de måder man nemmest illustrerer komplekse processer, teorier eller scenarier for udenforstående. 

Trailers og stemningsfilm – Har du brug for en engagerende og inddragende sammenklipning af alt dit materiale – dette værende i forhold til din film, dit teaterstykke eller din festival – Så har vi hos MediaSpektrum en masse erfaring med produktion af  trailers, og vi dækker alle områder fra klipning, musik og color grading, til visuelle effekter.

Fotoopgaver – Et vellykket arrangement præsenteres bedst med et sæt vellykkede fotografier. MediaSpektrum har udstyret og erfaringen til, at stille et par dedikerede fotografer til rådighed til dit event.

Speak – Står du og mangler den rigtige “stemme” til din produktion, så har MedieSpektrum adgang til et bredt netværk at kvalificerede speakere – både dansk- og engelsktalende. Kontakt os, og så ser vi om vi kan finde netop din speaker.

Teksforfatning – Har du en fagtekst som er for tør og kedelig? En tekst som ikke beskriver det du ønsker? Eller har du slet ingen tekst? Den rette formulering kan gøre meget, og hos MediaSpektrum har vi masser af erfaring med alt fra manuskriptarbejde til korte reklame-tekster.

Colorgrading – Har du brug for at farverne i din optagelser skal forstærke en bestemt følelse eller har du ganske enkelt bare forskellige optagelser som skal se ens ud? Colorgrading er en af de “usynlige“ processer, som størstedelen af alle medieproduktioner gennemgår i efterbehandlingen for, at påvirke seerens opfattelse.
Det handler kort og godt om farvekorrigering, og det kan gøre en stor forskel på atmosfæren i din film.

Droneoptagelser – Hvis du har brug for at det hele skal ses lidt fra oven, tilbyder vi også optagelser med video-drone. Droneoverflyvninger er billige alternativer til situationer, hvor rigtige helikoptere eller kraner er for dyre at leje. De kan bruges til at skabe overblik over en virksomhed, et campus  eller blot til at skabe æstetiske billeder til din film.